Κατηγορίες

Σχετικά με μας

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με μας

 Η ROYAL GALLERY είναι ένας χώρος τέχνης με 43 χρόνια  πορεία και με μία πλούσια συλλογή από εκατοντάδες αυθεντικά έργα τέχνης  Ελλήνων και Ξένων ζωγράφων.

Η Ξένη Γουρουντή  πάντα με γνώμονα την αγάπη για την τέχνη και την γνώση για την σημασία της  και τον ευεργετικό  ρόλο που έχει στην ζωή του ανθρώπου, στοχεύει  στο να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,όλους εσάς  που θέλετε να διακοσμήσετε και να δώσετε χρώμα στον ιδιωτικό σας χώρο με αυθεντικούς  πίνακες ζωγραφικής ,σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

Επίσης οι υπηρεσίες  μας  στον  τομέα της κορνίζας  εχουν  65 χρόνια εμπειρία.

Ξεκίνησε από το 1954 όταν ο πατέρας της Ξένης  Γουρουντή ,ο Παναγιώτης Δαπόντης έστησε μια μικρή οικοτεχνία στον Πειραιά , που σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες  βιομηχανίες  κορνιζών στην Ελλάδα.Την  ‘’Κορνιζοποιία ROYAL’’.

 

H Ξένη Γουρουντή  κληρονόμησε την βαθιά τεχνική γνώση στην κορνίζα.Παράλληλα  με τις σπουδές της στην Συντήρηση Εργων Τέχνης και  Διακόσμησης,  στη Σχολή Δοξιάδη ,(εχοντας δασκάλους τον Π. Ζουμπουλάκη , την Μ. Σπέντζα ,τον Γ.Γεωργιάδη,τον Δ. Χριστίδη και τον ιστορικό τέχνης Στ.Λυδάκη),ανοίγει την πρώτη της Γκαλερι στον  Πειραιά το 1976.

Η εμπειρία και η επιμόρφωση στον χώρο της κορνίζας , της εσωτερικής διακόσμησης και της τέχνης είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Ξένη Γουρουντή στο να παρέχει αυστηρά εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στην Gallery της.

Τα πολλά ταξιδια στο εξωτερικό σε διεθνείς εκθέσεις κορνίζας και διακόσμησης την κάνουν ικανή να ανταποκρίνεται στις  πιο απαιτητικές  εφαρμογές  με συνέπεια, αυθεντικότητα  και κυρίως επαγγελματισμό.

Οι σπουδές  της ,η σχέση της με την τέχνη και τους ζωγράφους ,της επιτρέπουν ώστε να μπορεί να προτείνει  ιδέες και λύσεις με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε χώρο.

 

Η Ξένη Γουρουντή ευχαριστεί θερμά όλους τους  πελάτες  και συνεργάτες  που εμπιστεύονται  και στηρίζουν  πάντα την ROYAL GALLERY.