Αναζήτηση
 • Τιμή
  € -
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Κατηγορίες
πινακες ζωγραφικης

Ρηγούλης Κώστας

 1. Αρχική
 2. ΖΩΓΡΑΦΟΙ [αλφαβητικα]
 3. Ρηγούλης Κώστας
Ρηγούλης Κώστας
O Κώστας Ρηγούλης γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1954. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά η αγάπη του για την ζωγραφική τον έστρεψε σε άλλες κατευθύνσεις.
Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με δάσκαλους τον Δ.Μυταρά και Π.Τέτση. Στα πρώτα χρόνια της ζωγραφικής του ασχολήθηκε με όλα σχεδόν τα θέματα κυρίως όμως με τοπία με παραστάσεις εμπνευσμένες από αρχαία γλυπτά και συνθέσεις όπου το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η ανθρώπινη φιγούρα με ρεαλιστική απεικόνιση.
Στην εξέλιξη της δουλειάς του αρχίζει να αφαιρεί τα νατουραλιστικά στοιχεία και να δίνει έμφαση στη δομή και στη σύνθεση των σχημάτων που υπαγορεύονται από την εικόνα και ταυτόχρονα να φτάνει το χρώμα σε μεγάλο βαθμό κορεσμού.
Εχοντας πλέον την γυναικεία φιγούρα σχεδόν αποκλειστικά κυρίαρχο θέμα αρχίζει να προσθέτει συμβολικά στοιχεία στις συνθέσεις του περνώντας σε έναν πιο ονειρικό κόσμο. Οι μορφές είναι πλέον ρεαλιστικές και επανέρχεται η λεπτομέρεια σαν απαραίτητο στοιχείο της εικαστικής του έκφρασης.
Δουλεύει κυρίως με λάδια έχοντας όμως πειραματιστεί και χρησιμοποιήσει διάφορα υλικά και τεχνικές οι οποίες προσδίδουν μεγαλύτερη εκφραστικότητα στο θέμα και εμπλουτίζουν την σύνθεση με την διαφοροποίηση των.
Από το 1991 διατηρεί φροντιστήριο προετοιμασίας υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις των σχολών Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής. Γενικά οι επιρροές στο έργο του προέρχονται από τα διδάγματα των μεγάλων δασκάλων από την αναγέννηση έως σήμερα .
Πιστεύει ότι η ζωγραφική καλείται να δώσει στον θεατή τη δυνατότητα να δει με ένα καινούργιο βλέμμα τον κόσμο και να παίξει πολλούς ρόλους από διακοσμητικό, διδακτικό, στρατευμένο η του οδηγού των ονείρων του. Πάνω από όλα όμως καλείται να τον κάνει να δει την ομορφιά του σχήματος και του χρώματος την οικονομία στην διατύπωση της εικόνας και την ποιότητα της τεχνικής.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
ΡΗΓΟΥΛΗΣ 30x70 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ''ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ''  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΡΗΓΟΥΛΗΣ 50X70  ΄΄Θαλασσινό τοπίο΄΄ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΡΗΓΟΥΛΗΣ 70Χ100 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ. ''ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ'' KAΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΡΗΓΟΥΛΗΣ 92Χ122 ΜΕ ΚΟΡΝΙΖΑ -ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ - KAΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
 ΡΗΓΟΥΛΗΣ 24χ30 ΜΕ ΚΟΡΝΙΖΑ  44χ50 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ  ΄΄Ρόδια΄΄- KAΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΗ  ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΡΗΓΟΥΛΗΣ 30x60 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΜΕ ΚΟΡΝΙΖΑ  46Χ76  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ρηγούλης 40χ80 αυθεντικοι πίνακες ζωγραφικής ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ρηγούλης 50x70 ελαιογραφία με κορνίζα 74χ94 ΄΄Ροδιά΄΄ KAΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ρηγούλης, Κώστας, ΖΩΓΡΑΦΟΙ, [αλφαβητικα]