Αναζήτηση
  • Τιμή
    € -
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
    0
Κατηγορίες
πινακες ζωγραφικης

Βακιρτζής Γιάννης αυθεντικοί πίνακες ζωγραφικής

  1. Αρχική
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΙ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  3. Βακιρτζής Γιάννης
Βακιρτζής Γιάννης αυθεντικοί πίνακες ζωγραφικής

Ολοι οι πελάτες μας οι οποίοι επισκέπτονται το φυσικό μας κατάστημα, αναφέρουν πως η πραγματική εικόνα των έργων είναι κατά εξαιρετικά εντυπωσιακό τρόπο, πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες.

(ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 60%)

 

Βιογραφικό

 

Ο ζωγράφος Γιάννης Βακιρτζής γεννήθηκε στον Πειραιά το 1957 από γονείς ζωγράφους. Η καλλιτεχνική του καριέρα ξεκινά νωρίς. Η πρώτη αναγνώριση έρχεται το 1971 όταν σε ηλικία μόλις 14 ετών παίρνει το Α’ βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής που διεξάγει η Νομαρχία Πειραιά. Ακολουθούν πρώτα βραβεία κατά τα έτη 1973 και 1975 σε μεγάλους διαγωνισμούς. Βραβευμένο του έργο βρίσκεται σε κρατική πινακοθήκη.

 

Φοιτά στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και ολοκληρώνει με Άριστα τις σπουδές του. Η ΑΣΚΤ του απονέμει αργότερα τον τίτλο του Διδάκτορος Ζωγραφικής.

 

Στη συνέχεια της καριέρας του φεύγει στο εξωτερικό. Ταξιδεύει πολυ σε  Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία και Γαλλία, όπου γνωρίζει τα ρεύματα της σύγχρονης τέχνης. Διαπρέπει στο Παρίσι αποσπώντας το Α΄Βραβείο σε Ομαδική Έκθεση ζωγραφικής. Παράλληλα πραγματοποιεί σειρά εκθέσεων τόσο ατομικών όσο και ομαδικών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 

Ο Γιάννης Βακιρτζής αποτελεί ενεργό μέλος των εικαστικών δρώμενων στη χώρα μας. Η πλούσια προσφορά του  στην ελληνική και παγκόσμια τέχνη είναι ανεκτίμητη,

 

Έργα του κοσμούν γκαλερί, Μουσεία και ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο

 

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Γ. ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ 65x80 ..
1.500,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.209,68€
Βακιρτζής, Γιάννης, ΖΩΓΡΑΦΟΙ, [αλφαβητικα]